Wil je best zo nu en dan iets voor een kind betekenen? Bijvoorbeeld in het weekend. Of een paar uurtjes in de week of in de maand?
Veel kinderen zijn daar heel erg blij mee.

Logeerplek voor af en toe

Heb jij wel wat tijd over? En een plekje in huis beschikbaar? Dan kun je een kind helpen dat voor af en toe een logeerplek zoekt. Dat kan zowel in het weekend zijn als doordeweeks.
Bij gezinnen waar het niet allemaal even makkelijk gaat zijn de ouders en kinderen soms gebaat bij wat rust. Het kan dan helpen als het kind af en toe een paar dagen even ergens anders gaat logeren.

ONTVANG MEER INFORMATIE
MELD JE AAN

Maatje voor een kwetsbaar kind

Vind jij het leuk om af en toe met een kind iets te ondernemen? Een kind even een onbezorgd moment te geven? Bijvoorbeeld samen naar de speeltuin of samen shoppen. Of door een kind naar sport toe te brengen en aan de zijlijn te supporten.
Veel kinderen kunnen wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Dat kan voor de afleiding zijn maar ook praktisch hulp is zeer welkom. Heb jij een vast uurtje in de week of een dag in de maand?

LEES MEER

Maatje voor een jonge vluchteling

Heb jij tijd over om een jongere kennis te laten maken met Nederlandse taal en gewoontes? Of wil je zelf graag kennis maken met de Syrische of Eritrese keuken? Houd je van muziek maken, strandwandelingen of scrabbelen?
Dan ben jij het perfecte maatje voor een alleenstaande minderjarige vluchteling.

LEES MEER

  • Pitch je eigen idee

    Wil je iets anders doen om te helpen? Kom maar op! Wij denken heel graag met je mee.

    VERTEL ONS MEER