Wil je best zo nu en dan iets voor een kind betekenen? Bijvoorbeeld in het weekend. Of een paar uurtjes in de week of in de maand?
Veel kinderen zijn daar heel erg blij mee.

Logeerplek voor af en toe

Heb jij wel wat tijd over? En een plekje in huis beschikbaar? Dan kun je een kind helpen dat voor af en toe een logeerplek zoekt. Dat kan zowel in het weekend zijn als doordeweeks.
Bij gezinnen waar het niet allemaal even makkelijk gaat zijn de ouders en kinderen soms gebaat bij wat rust. Het kan dan helpen als het kind af en toe een paar dagen even ergens anders gaat logeren.
Een kind logeert dan bij jou thuis en draait gewoon mee met de dagelijkse bezigheden.

ONTVANG MEER INFORMATIE
MELD JE AAN

Maatje voor een kwetsbaar kind

Vind jij het leuk om af en toe met een kind iets te ondernemen? Een kind even een onbezorgd moment te geven? Samen voetballen, naar de speeltuin of samen shoppen? Misschien had je stiekem wel juf willen worden? Dan kun je kinderen helpen bij het voorbereiden van een toets of spreekbeurt.
Veel kinderen kunnen wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Dat kan praktisch zijn maar ook gewoon voor de afleiding. Even wat leuks doen. Een vast uurtje in de week of een dag in de maand?

ONTVANG MEER INFORMATIE

Maatje voor een jonge vluchteling

Heb jij tijd over om met een jongere Nederlands te praten of te appen? Of om hem kennis te laten maken met Nederlandse gewoontes? Dan ben jij het perfecte maatje voor een alleenstaande minderjarige vluchteling.
LET OP: We hebben heel veel reacties gehad, echt super! Daarom zijn we nu druk bezig met het matchen. Wil je weten wanneer we weer nieuwe maatjes nodig hebben? Schrijf je dan in voor onze reservelijst! Als we weer op zoek zijn, dan laten we je het zo snel mogelijk weten. Vooral doen dus!

HOU ME OP DE HOOGTE

  • Pitch je eigen idee

    Wil je iets anders doen om te helpen? Kom maar op! Wij denken heel graag met je mee.

    VERTEL ONS MEER