Hulpverlener Luca vertelde ons iets waar we eigenlijk nog nooit bij stil hadden gestaan. Er zijn gezinnen voor wie het aanschaffen van een schoolfoto van hun kind niet haalbaar is. Terwijl die foto zo’n belangrijke tastbare herinnering kan zijn. En juist voor de kwetsbare kinderen op de ‘daghulpgroep’ waar Luca werkt.
Dankzij jullie donaties konden wij voor de ouders en kinderen van haar groep toch een mooie tastbare herinnering regelen <3. En dat is voor deze kinderen echt heel bijzonder. Nu hebben zij, net als alle kinderen, ook een eigen schoolfoto! 

Luca vertelt: “Door verschillende omstandigheden starten onze kinderen niet direct op een basisschool als zij vier zijn. Zij zitten langdurig thuis of hebben op verschillende plekken gezeten waar het niet wilde lukken. Dit is een lastige tijd voor een kind en de ouders. Verwachtingen en wensen moeten worden bijgesteld en er moet een boel worden verwerkt.
Schoolfoto’s zijn een mooie herinnering aan de schooltijd. Omdat deze kinderen schoolfoto’s missen, kunnen zij later niet terugkijken naar hoe zij eruit zagen toen zij jong waren. Daarom wilden we bij de Daghulp een schoolfotograaf inhuren om deze herinnering toch vast te kunnen leggen. 
Sommige van onze gezinnen hebben niet de financiële middelen om de foto’s te kunnen betalen. Maar dankzij JIJ BENT en de gulle donateurs kunnen deze ouders toch deze mooie herinnering van hun kind aanschaffen!
Het was een leuke en spannende dag toen de schoolfotograaf langs kwam!
De kinderen waren erg nieuwsgierig en wilde graag weten wie de foto’s kwam maken. Dus één voor één mochten ze even spieken. De fotograaf vond het maar al te gezellig en stelde de kinderen op hun gemak. Het maken van de foto’s ging erg goed. De kinderen lieten hun mooiste glimlach zien en kregen aan het eind een diploma!
Namens de kinderen, ontzettend bedankt!” 

Help jij ons om kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN