Met jouw talent, werk of kennis kwetsbare kinderen helpen? Mooi toch!? Via jijbent.org kan iedereen die dat zou willen doen zich aanmelden met een eigen idee. Wat voor jou misschien een klein gebaar is, kan voor kwetsbare kinderen heel veel betekenen.
Dat levert nu al hele leuke en inspirerende ideeën op. Een voetbaltrainer die een toernooi wil organiseren, , een radio-dj die een workshop wil geven en een yogadocent die een gratis les wil geven aan kinderen en nog veel meer.

Loungebank zoekt timmerman
Zo kregen we ook een aanbod van een klusbedrijf dat samen met jongeren een huis wilde opknappen. Nooit verkeerd natuurlijk, een handige timmerman. En laat er nu net een mooie wens liggen bij een aantal van onze jonge vluchtelingen. Een mooie loungebank op hun locatie om lekker op te chillen in de tuin. Onder begeleiding van het klusbedrijf, die zelf het hout en de verf heeft gesponsord, wordt er nu hard gewerkt aan de bank. Laat de nazomer maar beginnen!
Catwalktraining
Nog zo’n mooi voorbeeld. Via de site kregen we een aanmelding binnen van een catwalkcoach (die bestaan!) die in september een heuse catwalktraining komt geven aan een groep kwetsbare meiden om zelfvertrouwen te tanken. Nu snel op zoek naar nog wat extra hoge hakken!
Denk jij dat je ook iets interessants hebt dat je kunt delen met kinderen? Pitch dan nu je idee!

VERTEL ONS MEER