• Doneer je sporthek

  Nieuwe pleegouders zijn heel hard nodig. Jij kunt helpen met zoeken. Maak van je hek een goede daad.

  DONEER JE HEK AAN PLEEGZORG

Maak van je hek een goede daad

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 19.000 pleegkinderen. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd.

Voor veel kinderen zijn we hard op zoek zijn naar een pleeggezin. Help mee bij het vinden van nieuwe pleegouders. Maak van jouw hek een goede daad!

Ja, ik doneer mijn hek

Laat hier je gegevens achter

We willen je hek lenen

Maak je geen zorgen, we laten het hek gewoon staan. We willen er een spandoek op hangen. Want misschien zijn er op en rond jullie school, sportclub of vereniging ouders die nog een plekje over hebben om een kind voor korte of lange tijd op te vangen.

Zo kunnen jullie helpen om het positieve verschil te maken in het leven van een kind.

 • Hoe werkt het precies?

  Registreer via deze pagina je hek en bepaal hoeveel spandoeken (220 x 75 cm) je wilt ophangen. Wij bezorgen het spandoek helemaal gratis. Wil je ‘m weer inruilen? Dan zoeken we een mooie nieuw plekje voor ‘m uit.

 • Hoe ziet het spandoek er uit?

  De spandoeken zijn 220 x 75 cm groot, geprint op stevig doek. Er zijn meerdere varianten.

 • Wat is pleegzorg precies?

  Veel kinderen wonen bij hun mama en hun papa, andere kinderen wonen bij één van de twee. En sommige kinderen wonen een tijdje in een ander gezin, een pleeggezin. Zij zorgen voor een kind, wanneer dat voor de ouders even niet lukt. Pleegzorg bestaat in heel veel verschillende vormen. Sommige pleegkinderen wonen zeven dagen in de week bij hun pleeggezin. Anderen af en toe een weekend of tijdens de vakantie. Dat hangt af van wat het beste is voor het pleegkind.

 • Heb je een vraag over de actie?

  Wil je nog iets weten? Of even goed afstemmen? Neem contact met ons op via dit formulier.

Background
44

Clubs

61

Spandoeken

december 5, 2018

42 clubs scoren karmapunten

Al meer dan 40 clubs in onze regio doneerden hun hek aan pleegzorg. Zo helpen ze mee met het zoeken naar nieuwe pleegouders. Die zijn namelijk hard nodig. Regel jij ook jouw clubhek?! 🙏💪

MAAK VAN JE HEK EEN GOEDE DAAD

Inspiratie nodig? Dan hebben we hier iets moois voor je.  Stacey (11) regelde een van onze spandoeken voor haar school Verburch-hof in Poeldijk. ‘Ieder kind heeft een eigen plekje en een fijn thuis nodig. Dat is heel belangrijk’, aldus Stacey. Zo helpt haar school nu mee met zoeken naar meer pleegouders. En daar haalde ze ook nog eens de krant mee!

(meer…)