Jij bent en Ayers Rock organiseren op zondag 26 mei een evenement speciaal voor pleeggezinnen in de regio Den Haag vol met activiteiten zoals survivallen, klimmen en kanoën.

Jij bent wil kwetsbare kinderen af en toe iets extra’s aanbieden. Daarom proberen we samen met onze vrienden leuke activiteiten te organiseren.
Student Sport & Beweging Bo Ros nam het initiatief om vanuit zijn studie een event te plannen samen met Ayers Rock, speciaal voor pleegkinderen in onze regio. En dus zijn alle pleeggezinnnen van Jeugdformaat welkom op zondag 26 mei a.s. voor dag vol actie!
Het belooft een stoere dag te worden, met activiteiten zoals klimmen, survivallen, vlotbouwen en kanoën, maar we maken het natuurlijk ook gezellig voor iedereen die niet zo van het survivallen is ;).
Ayers Rock
Ayers Rock is een activiteiten centrum voor uitdagende indoor- en outdoor activiteiten in Zoetermeer. Meer weten? Bekijk de website.
Kaarten bestellen?
Alle pleeggezinnen van Jeugdformaat hebben een uitnodiging een e-mail ontvangen met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je via kaarten reserveren. Geen mail/wachtwoord ontvangen? Neem even contact met ons op via pleegzorg@jeugdformaat.nl of 0708501234.
Geïnspireerd geraakt? Ook iets doen voor kwetsbare kinderen in onze regio?
Check wat jij kunt doen voor op jijbent.org of neem contact met ons op via dit formulier.