Een betere toekomst voor een kwetsbaar kind

Kinderen hebben het recht om veilig op te groeien. Helaas is dat niet voor alle kinderen zo vanzelfsprekend. Dankzij jou kunnen we deze kinderen een thuis geven, hun toekomstkansen vergroten en kunnen ze af en toe iets leuks doen.

Help nu en doneer.

Ja, ik help en geef

Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €25.00

 • Ieder bedrag is welkom

  We zijn blij met iedere bijdrage. Met jouw donatie geef je kinderen die het niet makkelijk hebben een steuntje in de rug. Online doneren gaat snel en eenvoudig.

  Bekijk hieronder waar we jouw donatie voor gebruiken.

 • Dankzij jouw donatie kunnen F. (14) en A. (12) mee op zomerkamp.

  Dat is iets wat zij heel goed kunnen gebruiken. Om alles wat ze hebben meegemaakt even te kunnen vergeten. Er even tussenuit. Vakantie vieren, avonturen beleven. Net als andere kinderen. Even gewoon kind zijn.

Kind kunnen zijn

Een leuk uitje of een gezellig dagje weg. Super leuk natuurlijk. Helaas kunnen veel kwetsbare kinderen hier vaak alleen maar van dromen. Terwijl het juist voor hun zo belangrijk is om af en toe gewoon even wat leuks te doen. Zodat ook zij even onbezorgd kind kunnen zijn. Iets wat je ieder kind toch gunt?

Bewegen en sporten

Juist voor kwetsbare jongeren is sport of regelmatig bewegen heel belangrijk. Bewegen helpt bij herstel en verwerking van trauma, biedt structuur, breidt het netwerk uit, geeft zelfvertrouwen, leert sociale skills en maakt en houdt je gezond. Kortom, het vergroot de kansen voor jongeren om mee te doen in de maatschappij. Samen met onze vrienden en partners maken we spelen en sporten zo toegankelijk mogelijk voor onze kwetsbare jongeren.

Toekomstkansen

Als kwetsbare jongere heb je vaak niet dezelfde kansen als een ander. Een opleiding volgen krijg je niet altijd mee vanuit huis. Terwijl dat zo belangrijk kan zijn voor je eigen ontwikkeling en je toekomstkansen. Wij vinden dat deze jongeren dezelfde kansen verdienen als iedereen. Jij toch ook?

Van een huis naar een thuis

Een dak boven je hoofd maakt nog geen thuis. Voor jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben is een thuis heel belangrijk. Vaak hebben zij al veel stress en zorgen. Voor het inrichten van het huis is vaak geen geld en dat brengt nog meer stress met zich mee. Terwijl het zo helpt als je soms even op een lekkere bank kunt neerploffen!
Help jij mee om voor deze jongeren en gezinnen een thuis te maken?
 • Jij bent, omdat..

  ..de wereld waarin wij leven steeds complexer wordt. De maatschappij vraagt veel van kinderen en jongeren. Het verwachtingspatroon wordt steeds hoger en de druk neemt toe. Als het thuis dan ook niet zo goed gaat, red je het als kind niet altijd op eigen kracht. Daarom zijn wij ‘jij bent’ gestart.

  We roepen alle inwoners en bedrijven in de regio Den Haag op om deze kwetsbare kinderen een handje te helpen. Doe jij mee? Jij bent hard nodig!

Steunen als bedrijf of organisatie?

Heel graag! Uithuisgeplaatste kinderen kunnen alle hulp gebruiken. Wil jij met jouw bedrijf of organisatie ook je verantwoordelijkheid nemen voor dit maatschappelijk probleem? Wij gaan graag met jou in gesprek!

LEES MEER