Wat een feestπŸŽ‰! We mochten deze herfstvakantie maar liefst 38 te gekke spelletjes 🎲 uitdelen aan kinderen waarvoor een spel in huis, zoals Halli Galli, Monopoly of Ticket to Ride, geen vanzelfsprekendheid is.

We hadden onze vrienden gevraagd een nieuwe versie van hun favoriete spel β™ŸοΈ te doneren en binnen vijf dagen waren we voorzien van een berg gave spelletjes. Daarnaast zaten er hele mooie persoonlijke boodschappen bij de spelletjes om het kind een hart πŸ’› onder de riem te steken in deze rare tijden. Niet alleen leuk maar voor deze kwetsbare doelgroep ook een steuntje om de dagen in de herfstvakantie een beetje te breken.

De reacties waren geweldig; grote glimlachen πŸ˜„ en kids die direct gingen spelen of niet konden wachten om van start te gaan πŸ™‚
Dank je wel πŸ™πŸ™πŸ™ Agnes en haar ouders, Ria, Sunita, Betty & Angelique, Nancy & Sandra en hun moeder, Mariska, Heleen, Astrid en haar moeder, Linda, Susanne, Marieke, Leonie en Katrin. Jullie hebben voor heel veel blije gezichten en uren speelplezier gezorgdπŸ‘πŸ‘πŸ’ͺ!!!

Ook helpen met een extra steuntje in de rug?

Bij de start van de Coronacrisis kwamen wij samen met onze vrienden in actie om de kinderen en gezinnen in acute nood te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen te regelen. Of een laptop om niet achter te raken met school. We hebben samen heel veel kunnen doen.
De komende tijd willen we blijven steunen met af en toe iets extra’s voor deze groep. Wil je helpen? Abonneer je op onze mailinglijst en ontvang onze nieuwe oproepen.

ONTVANG ONZE OPROEPEN