Onlangs vroegen wij onze vrienden om hun favoriete kinderboek 📗 te doneren zodat wij een kwetsbaar kind in de regio Den Haag hiermee kunnen verrassen. We hebben meer dan 60 fantastisch mooie boeken mogen ontvangen 😱💪. Heel veel dank lieve betrokken vrienden🙏❤️!

Met de meivakantie voor de deur is dit de perfecte week om deze boeken te verspreiden. Voor veel kinderen zijn twee weken vakantie heerlijk, maar voor een groot deel van onze doelgroep is dit niet het geval. Het zijn vaak lange saaie dagen, met weinig om handen. En de voortdurende lockdown helpt daar zeker niet bij. Bij veel kwetsbare gezinnen zijn boeken in huis niet vanzelfsprekend, terwijl veel van deze kinderen juist heel graag lezen. Even lekker wegdromen… Hulpverleners zullen dan ook deze week die kinderen verrassen met een mooi boek. Niet alleen leuk en leerzaam maar ook een lichtpuntje in deze ongezellige tijden 🌟!

Ook iets doen?

De komende tijd blijven we kwetsbare jongeren en gezinnen steunen met af en toe iets extra’s. Wil je helpen? Abonneer je op onze IN ACTIE mailinglijst en ontvang onze nieuwe IN ACTIE oproepen. Je kunt natuurlijk ook altijd helpen met een directe donatie.  100% van deze donaties gaat direct naar deze kwetsbare jongeren en kinderen.