Kom nu in actie voor een kwetsbaar gezin in onze regio. Jij bent hard nodig!

Kwetsbare kinderen en gezinnen worden door de Corona-maatregelen hard getroffen. Zij hebben onze hulp nodig en daarom komen we met JIJ BENT nu in actie.

We krijgen van verschillende kanten te horen dat gezinnen in nood komen doordat ze geen boodschappen meer kunnen betalen. Zoals dit gezin hieronder. We zoeken iemand die boodschappen wil regelen voor dit gezin.

Help jij dit gezin samen met jouw vrienden, familie, straat of werk?

“Dit gezin heeft een zoontje van 3 jaar. De enige inkomsten van ouders (schoonmaakwerk bij particulieren) zijn gestopt. Ze hebben verder geen recht op bijstand of uitkering. Hun inkomsten liggen dus echt stil. Met het spaargeld wat ze hebben kunnen ze nog 1 keer boodschappen doen.

De nood is hoog wat betreft boodschappen!


Wat hebben we nodig?

Om dit gezin voorlopig op weg te helpen hebben we een boodschappenlijst gemaakt. Als jij wilt helpen, bijvoorbeeld samen met je vrienden, familie, buren, straat, dan nemen wij contact op met de boodschappen die nodig zijn.

Wil jij helpen?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op om te bespreken hoe!

UPDATE

WOW! Dat ging snel. We hebben al heel snel iemand gevonden die dit gaat regelen. Echt super!

Deze oproep is dus ingevuld. Maar er gaan meer oproepen aankomen. Wil je per mail op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze mailinglijst via deze link.