JIEHA het Vlielandkamp zit er op en is volgens de 48 kinderen en de kampleiding echt WAANZINNIG leuk geweest! Voor deze groep kwetsbare kinderen die normaal niet op vakantie gaan was dit een heel bijzondere week. Eentje om nooit meer te vergeten. En dankzij de steun van onze vrienden, konden we het net even extra bijzonder maken.
Samen kregen we het namelijk voor elkaar om voor alle kinderen een stoere rugzak en een aantal extraatjes te regelen, voor een echt zomervakantiegevoel <3!

Herinneringen maken
Lang niet voor alle kinderen is op vakantie gaan vanzelfsprekend. Voor een groep kwetsbare kinderen wordt daarom het Vlielandkamp georganiseerd. Zo krijgen deze kinderen de kans om een week lang mooie herinneringen te maken.
De hele week gingen ze op pad om leuke dingen te ondernemen. Die rugzak kwam dus supergoed van pas. De kinderen waren er superblij mee. Ze konden ook echt niet geloven dat ze deze rugzak cadeau krijgen en dus mee naar huis mogen nemen.
We kregen trouwens meer rugzakken binnen dan we nodig hadden. Daarom kunnen we nu ook een aantal kinderen blij maken die na de zomer op de middelbare school starten. We maken voor hen met deze overgebleven rugzakken een mooie starterspack voor de brugklas. <3!

Extraatjes
Naast de rugzakken was er nog meer mogelijk dankzij jullie donaties. Zo werden er ook nog handdoeken, badspullen en tandenborstels gedoneerd en konden de kinderen – zoals natuurlijk hoort bij een echte zomervakantie – een souvenir kopen, een kaartje naar huis sturen en een heerlijk ijsje eten. 😃
Wat een verrassing was het voor de kinderen, zoveel extraatjes. Dit alles maakte deze week nog bijzonderder en vooral een week om nooit meer te vergeten!
Namens alle kinderen en de leiding van het kamp: DANKJEWEL aan iedereen die heeft meegeholpen om dit mogelijk te maken. Jij bent onmisbaar!

Help jij ons om kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN