Kom nu in actie voor een meisje van 8 dat met haar moeder een nieuwe start maakt in ‘s Gravenzande. Jij bent hard nodig!
J. is een creatief, enthousiast achtjarig meisje dat houdt van lekker knutselen, tekenen en buiten spelen. Zij en haar moeder hebben het alles behalve makkelijk gehad de afgelopen jaren, maar samen proberen ze overal het beste van te maken. J. logeert af en toe in een weekendpleeggezin zodat moeder dan de ruimte heeft om bij te tanken en zaken te regelen.
Om een nieuwe start te maken hebben ze vorige week de sleutel gekregen van een huis in ‘s Gravenzande. Moeder wilde dit huis zo snel mogelijk bewoonbaar maken en is daarom vol goede moed aan de slag gegaan met behang. Maar in je eentje met weinig klus ervaring, is dat toch een heel karwei. Ze kennen in ’s Gravenzande nog niemand en hulp vragen en mensen vertrouwen is met het oog op hun verleden best heel lastig. Om de goede moed van moeder te belonen en hen weer wat vertrouwen te geven in de medemens willen we ze een beetje op weg helpen bij deze nieuwe start die zij zo verdienen.
Daarom vragen we jouw hulp! Ben jij een beetje handig? Kan jij uit de voeten met een verfkwast of een boormachine?
Help mee om van dit nog lege nieuwbouw huisje een gezellig ‘thuis’ te maken.
Wat moet er gedaan worden?
– Materiaal als verf en behang aanschaffen
– Muren slaapkamer behangen
– Muren verven
– Kinderkamer inrichten/gezellig maken
– Planken en lampen ophangen

UPDATE

Wow, wat een mooie reacties hebben we gekregen! Voor nu hebben we er genoeg om samen voor J. en haar moeder een mooi thuis te maken. We nemen z.s.m. met iedereen die gereageerd heeft contact op.
Wil je ook graag iets betekenen voor een kwetsbaar kind of gezin? De komende tijd blijven we oproepen delen. Abonneer je op onze mailinglijst via deze link en ontvang onze nieuwe oproepen.