Gun het spel dat jij als kind fantastisch vond – of waar jouw kind, nichtje of buurjongen geen genoeg van krijgt – ook aan een ander kind. Zo maak jij deze herfstvakantie speciaal voor die éne jongen of dat éne meisje.

Helaas lopen de coronabesmettingen snel op in onze regio en dat betekent dat de maatregelen eerder worden aangescherpt dan versoepelt. Geen leuk vooruitzicht, maar wel iets waar we serieus rekening mee moeten houden. We maken ons zorgen over wat er gaat komen en wat dit opnieuw betekent voor kwetsbare kinderen. Wij willen deze groep kinderen een extra steuntje geven in de herfstvakantie. Samen met jou.

Op zaterdag 17 oktober start de herfstvakantie!
Een week om naar uit te kijken voor veel kinderen, maar niet voor allemaal. De structuur van vroeg opstaan, school, huiswerk, buitenschoolse – activiteiten en op tijd naar bed, valt weg.
Voor kwetsbare gezinnen kan dat lastig zijn. Als je dan niet zoveel te doen hebt is dat best een opgave. Zeker met dit weer en de aangescherpte maatregelen wordt dat veel binnen zitten en tv kijken. De dagen zijn lang en saai!
Aanzet tot samen spelen
Jouw bordspel kan een gezin aanzetten om samen te spelen, aandacht voor elkaar te hebben. Iets wat voor sommige gezinnen niet alledaags is. Niet alleen leuk maar ook een steuntje om de dagen in de herfstvakantie een beetje te breken. Help je mee?
Dit willen we regelen
Nieuwe gave spelletjes voor kinderen in alle leeftijden. Je weet wel… zo’n spel waar je goede herinneringen aan hebt uit je eigen jeugd of waar jouw kinderen steeds weer om vragen om samen te spelen!
Het liefst nieuw…
Wij hebben helaas niet de mogelijkheid om ladingen tweedehands spelletjes in ontvangst te nemen en uit te zoeken. Het is dus niet de bedoeling om je oude spelletjeskast bij ons langs te brengen. 😉 We willen echt dat ene bijzondere spel waar jij zo enthousiast over bent! Een nieuw spel voelt voor die jongen of dat meisje echt als een cadeau waar ze jarenlang mee kunnen spelen. Als je nou een volledig compleet en in bijna nieuwstaat tweedehands spel hebt liggen, dan zijn wij daar uiteraard ook heel blij mee.
Persoonlijke boodschap
Wat zo’n cadeau extra leuk maakt, is een kleine persoonlijke boodschap van jou. We willen je dus vragen het spel te voorzien van een briefje/kaartje met een persoonlijk berichtje, waarom juist dit spel nou zo ontzettend leuk is.
Langsbrengen of opsturen VOOR aanstaande donderdag (15 oktober)
We hebben nog één week om dit samen voor elkaar te krijgen. We realiseren ons dat het kort dag is. Daarom vragen we je, wanneer jij een spel wilt doneren, om dit bij ons langs te brengen of op te sturen voor donderdag 15 oktober. Dan kunnen wij de spelletjes verdelen en in het eerste weekend van de vakantie langsbrengen bij de kinderen.
Help jij mee om deze kwetsbare kinderen een steuntje in de herfstvakantie te geven?

Ja, ik wil helpen