Voor A. uit Den Haag zijn wij op zoek naar een goed functionerende (starters)camera die te gebruiken is voor een foto-opleiding.
A. (20) vluchtte drie jaar geleden in zijn eentje van Syrië naar Nederland. Hij heeft veel heftige dingen meegemaakt en het opbouwen van een nieuw leven hier valt hem best zwaar. Fotograferen helpt. Hij wil zich graag ontwikkelen als fotograaf en een foto-opleiding gaan doen. Maar hij heeft geen geld voor een goede camera. Help jij hem op weg om zijn droom waar te maken?

A. wordt opgevangen in een woongroep van Jeugdformaat in Den Haag. Fotograferen is zijn passie. En zijn begeleiders zien dat hij altijd enthousiast wordt als hij daarover praat. Zijn begeleiders willen hem dan ook stimuleren om een fotografieopleiding te gaan volgen. Dat zou hem erg helpen bij het opbouwen van een goed leven in Nederland.
Hoe mooi als A. vanachter zijn camera Nederland kan ontdekken. Zodat hij nieuwe contacten kan maken, zijn talent kan ontwikkelen en een opleiding voor fotograaf kan doen. Helaas heeft hij nog geen goede camera en heeft hij zelf ook geen geld om een camera te kopen.
Wat heeft hij nodig?
Een spiegelreflex of systeemcamera (met één of meerdere lenzen) die te gebruiken is voor een fotografieopleiding (dus net handmatige instelmogelijkheden).
Heb jij nog een fotocamera over, of weet je iemand die A. een camera zou willen aanbieden?
Hij zou ook erg openstaan voor een aantal uitstapjes of oefenmomenten met een ervaren fotograaf.

Help jij mee om een (toekomst)droom van een kwetsbare jongere waar te maken?

Laat je gegevens achter via het formulier hieronder.

Ja, ik wil helpen

UPDATE

Inmiddels hebben we al een paar supermooie reacties binnen voor A. Mensen die willen helpen met een camera of zelfs hem een beetje op weg willen helpen. Zo fantastisch! ❤️❤️❤️ Daarom kun je nu niet meer reageren. Wil je toch graag wat betekenen? Hou onze oproepen in de gaten, want er komen meer concrete voorbeelden aan van hoe jij een jongere of kind direct kunt helpen en kijk hieronder voor meer info.

Steun kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN