Geef jij een minderjarige vluchteling, die in een instelling woont in de regio Den Haag, een plek in de bus naar Walibi? Jij bent het verschil!
In Den Haag en omstreken zijn er meerdere huizen waar kinderen van 14 tot 18 jaar wonen die zijn gevlucht uit landen als Soedan, Eritrea, Jemen en Syrië. Na een lange en vaak ellendige reis proberen ze in Nederland hun leven op te bouwen zonder familie en vrienden. Ze hebben steun aan elkaar en ze krijgen hulp vanuit jeugdzorg. 
In de afgelopen periode hebben de jongeren door Corona hun normale dagbesteding van school en stages enorm moeten missen. Door de zomervakantie zullen ze nog een aantal weken moeten wachten voordat dit weer wordt hervat. Helaas is er vrijwel geen budget voor vakantieactiviteiten en uitstapjes. Het is dan ook ongelooflijk fijn dat Kinderhulp heeft gezorgd voor vrijkaarten voor Walibi. De jongeren zijn door het dolle heen dat ze er met elkaar een dag op uit mogen. 
Nu is alleen nog de vraag… Hoe komen ze daar? Wij gunnen ze deze dag heel erg en willen er samen met jou voor zorgen dat ook het vervoer naar Walibi geregeld wordt.
Wat hebben we nodig?
Wij willen een grote bus (met genoeg ruimte voor afstand houden) en chauffeur huren zodat: H. (17 jaar), M. (16 jaar), H. (15 jaar), S. (16 jaar), H. (16 jaar), Y. (16 jaar), Y. (16 jaar), H. (16 jaar), N.  (17 jaar), T. (18 jaar), Y. (16 jaar), A. (17 jaar),  B. (17 jaar), H. (16 jaar), R. (16 jaar), Y. (18 jaar) en hun 3 begeleiders naar Walibi kunnen.
Jij kan één of meer van deze 16 jongeren en 3 begeleiders een plek in de bus geven. Per kind kost een retourtje 25 euro.
Help jij mee om deze kinderen een heerlijke dag uit te bezorgen? Doneer nu via het onderstaande formulier!
€475 van €475 opgehaald
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €25.00