Gun jij een kwetsbare tiener, die op een opvanglocatie woont in de regio Den Haag, een dagje Duinrell? Jij bent het verschil!

JA, IK HELP EN GEEF

Het mag weer, de jeugd mag weer jong zijn. Ze mogen er eindelijk weer op uit, op avontuur. De wereld ontdekken, samen lol maken en vrij zijn…
Het is inmiddels algemeen bekend dat veel tieners het bijzonder zwaar hebben gehad tijdens de lockdown. Dit was zeker het geval voor de jongeren die verblijven op een opvanglocatie. Zij hebben stuk voor stuk al heel veel meegemaakt, en daar kwam Corona nog eens bovenop.
De hulpverleners van Jeugdformaat hebben er echt alles aan gedaan om deze kinderen een fijne en veilige plek te bieden. Maar zo’n opvanglocatie is nooit helemaal “thuis”, met de warmte van een gezin om je heen. Als dit dan de plek is vanuit waar je alles moet doen; eten, drinken, slapen, school, hobby’s, sociale contacten etc., dan is dat best moeilijk. Het is dus de hoogste tijd om deze periode af te sluiten en een nieuwe in te luiden. En hoe kan je dat beter doen dan in een achtbaan…😁 Armen in de lucht en gaan… Even los en gillen maar…🎢!

Wat willen we regelen?
Jeugdformaat heeft 14 van deze opvanglocaties in de regio Den Haag. Daarom is een dagje Duinrell de plek waar de jongeren graag heen willen. Ze kunnen er op de fiets naar toe en het heeft voldoende gave attracties! 🎡  
In de logeerhuizen verblijven 135 jongeren. Wij willen er samen met jullie voor zorgen dat deze jongeren deze zomer een dag naar Duinrell kunnen gaan om de vakantie en het leven met elkaar te vieren.
Dat betekent dat we 135 entreekaartjes voor Duinrell á €19,95 willen regelen.
Het zou toch geweldig zijn als we voor deze groep kwetsbare jongeren een onvergetelijk dagje uit kunnen regelen. Help je mee? We zijn blij met iedere bijdrage! Samen maken wij het verschil! ❤️

JA, IK HELP EN GEEF

Help jij ons om kwetsbare kinderen en jongeren in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN