Help een meisje van 17 om haar droom waar te maken met een naaimachine en stoffen.🧵

Voor S. van 17 uit Delft zijn wij op zoek naar een goed functionerende naaimachine en mooie stoffen. Haar droom is ooit een eigen burlesk-theater op te zetten. Ze loopt over van de veel ideeën voor de kostuums die ze wil maken, maar ze heeft niet de middelen voor een goede naaimachine en stoffen.

S. woont al vanaf haar twaalfde niet meer thuis. Op dit moment verblijft ze op een logeerhuis (een opvanglocatie). Ze heeft enorm veel meegemaakt. Met vallen en opstaan heeft ze de afgelopen jaren heel veel doorstaan en bereikt. 💪
Ze heeft net gehoord dat ze binnenkort weer thuis mag gaan wonen, iets wat ze dolgraag wil. Ze kan niet wachten! Natuurlijk is dit ook best wel heel spannend. Ze zal weer haar plekje moeten gaan vinden thuis bij haar ouders en zus.
S. over haar droom:
“Ik ben een creatieve meid met een lekker chaotisch brein en ik heb de behoefte om mij af en toe terug te trekken. Creatief bezig zijn helpt mij hierbij. Mijn grote droom is om ooit een burlesk-theater op te zetten, waarbij ik mij wil gaan focussen op de visagie, kleding en entertainment.
De kostuums wil ik zelf gaan maken en ik heb al heel veel ideeën die ik uit zou willen werken. Ik mis alleen de financiële middelen, omdat ik mij volledig op school moet focussen. Een naaimachine zou helemaal geweldig en fantastisch zijn, want ik sta te springen om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ook zou dit mij kunnen helpen om in alle rust te wennen aan het weer thuis wonen.”
Wat zou het gaaf zijn als we deze wens, van dit kwetsbare maar zeer sterke meisje met een mooie droom, in vervulling kunnen laten gaan!
Wat zoeken we?
Het zou geweldig zijn als we haar een goed functionerende naaimachine (nieuw of tweedehands, maar in ieder geval een die past bij ambities in 2021:) en materialen (stoffen, garen etc.) kunnen geven. Dan kan ze lekker gaan oefenen en creëren naast de drukte van school en gezinsleven.

Help jij mee om een droom om te zetten in werkelijkheid?💗

Laat je gegevens achter via het formulier hieronder.

Ja, ik wil helpen

UPDATE

Inmiddels hebben we al een paar hele mooie reacties binnen voor S. Te gek!  Daarom kun je nu niet meer reageren. Wil je toch graag wat betekenen? Hou onze oproepen in de gaten en kijk hieronder voor meer info.

Help jij ons om kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN