“Echt een kippenvel-actie, zo ontzettend lief dat zoveel mensen dit doen!”.
De reacties op onze oproep voor het Suikerfeest waren overweldigend. Onze lieve vrienden gingen helemaal los. Tassen vol met lekkers gingen naar 16 locaties van Jeugdformaat waar jonge vluchtelingen wonen. Dat zorgde voor ontroerde hulpverleners. En natuurlijk voor hele blije jonge vluchtelingen die niet kunnen geloven wat er allemaal speciaal voor hun geregeld werd! Zo bijzonder.

Van zelfgebakken olijvenbroden en dadeltaart tot honderden koekjes en gigantische suikerplaten. Maar ook lekkere zoete toetjes, snoepjes en baklava. Mona en Fariba besloten om deze pakketten ook nog eens aan te vullen met een verse maaltijd voor 72 jongeren.

De Zoetermeerse Wethouder Jakobien Groeneveld was één van de eersten die reageerden op de oproep. Ze bracht ze het pakket langs op een opvanglocatie in Zoetermeer ❤! “Ik zag de actie voorbij komen en ik dacht meteen, ik doe mee! Juist in deze tijd vind ik het belangrijk om wat te kunnen betekenen voor onze Zoetermeerders. Voor iedereen een fijn suikerfeest gewenst en kijk goed naar de mensen om je heen en pas goed op elkaar!”

Zo mooi om te zien hoe al deze vrienden zich inzetten voor deze kwetsbare groep jongeren. Jongeren die naar Nederland gevlucht zijn zonder ouders en familie en hier een eigen bestaan proberen op te bouwen. Normaal moeten zij van hun eigen (bescheiden) zakgeld zelf iets regelen om Suikerfeest te vieren. Maar nu, dankzij jullie, kunnen ook zij er een bijzonder Suikerfeest van maken met heel veel lekkers!
Namens alle 16 locaties met jonge vluchtelingen: WAANZINNIG BEDANKT! ❤Jullie zijn goud waard!

Help jij ons om kwetsbare kinderen en jongeren in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN