Dit is een goed stel hoor! 🙌💪 👉 Annemieke, Marieke, Leonie, Annette, Jane, Margreet, Jessica, Marja… jullie zijn GOUD WAARD!! Deze helden gingen afgelopen vrijdag aan de slag om een opvanglocatie voor jongeren in Den Haag een nieuw fris en hip kleurtje te geven. Wat was het gezellig en wat is het resultaat een plaatje! 👌

Annette Sluijter was vastberaden toen ze onze NLdoet oproep voorbij zag komen. ‘Wie komt ons helpen om een opvanglocatie voor kwetsbare jongeren van Jeugdformaat op te knappen?’ Zij regelde op haar tennisvereniging Berg en dal zeven andere vrijwilligers en samen kwamen zij afgelopen vrijdag in actie!

 

“Een mooie klus om wat ‘kleur’ te brengen in het leven van de kinderen. Én de hardwerkende hulpverleners….want dat verdienen ze!

Niet alleen een boost dus voor de jongeren, maar ook voor het team hulpverleners dat een ongelofelijk intensief coronajaar achter de rug heeft. Dit steuntje was heel erg welkom!! En wat een verschil zo’n nieuwe kleur maakt! Zeg nou zelf: dit wil iedereen toch?

Heel veel dank aan dit fantastische verfteam! Jullie zijn onmisbaar.

“Ik gun ieder kind een veilige warme en liefdevolle omgeving waar je jezelf kunt zijn en verder kunt ontwikkelen ! ❤️🍀”

Hulpverleners Chantely & Annemieke: “Zo blij, zeker na deze tijd, we verdienen allemaal een fijn plek, en die is er nu!”

Help jij ons om kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN