Kom nu in actie voor een opvanghuis in Den Haag met 7 jongeren die geïsoleerd zitten vanwege een Corona besmetting. Jij bent hard nodig!

Op een van onze opvanglocatie in Den Haag is een meisje besmet met Corona. Om die reden is het hele huis geïsoleerd.

De 7 jongeren in het huis (15-18 jaar) mogen de komende 2 weken niet naar buiten en zijn op elkaar aangewezen. Bij het huis zit alleen een kleine voortuin en dus moeten zij zich met elkaar binnen zien te vermaken. Dit vraagt veel van ze en van de creativiteit van de begeleiders.

Deze jongeren wonen niet voor niets op een opvanglocatie. Zij hebben veel meegemaakt en hebben nu een extra steuntje hard nodig. Om de verveling tegen te gaan hebben we de jongeren naar hun wensen gevraagd. We willen dit graag zo snel mogelijk voor elkaar krijgen.

Help jij om (deels) in deze oproep te voorzien samen met jouw vrienden, familie, straat of werk?

Wat zoeken we?

De jongeren zelf willen heel graag:
– 2 joysticks voor de PlayStation 4 (dan kunnen ze ‘just dance’ spelen)
– Een tafeltennis netje om over een tafel te spannen + badjes en pingpong balletjes
– Yogamatjes

Daarnaast willen wij ze nog wat extra verwennen met:
– Bakpakket (vormpjes, bakmix, versiering, etc)
– Schilderpakket (verf, kwasten, doek, etc.)
– Relaxpakket (maskertje, nagelak, douchegel, chocola, etc.)

UPDATE Wat een mooie reacties kregen we al binnen zeg. Om stil van te worden… Voor nu hebben we genoeg reacties om deze jongeren even een heel groot hart onder de riem te steken. We gaan z.s.m. met iedereen die gereageerd heeft contact opnemen.

Er gaan meer oproepen aankomen. Wil je per mail op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze mailinglijst via deze link.