Help je mee om kwetsbare kinderen in de regio Den Haag een onvergetelijk zomerkamp te geven? Jij bent het verschil!
Voor 48 kinderen wordt deze zomer extra bijzonder. Zij mogen namelijk mee op zomerkamp! 

Dat klinkt misschien niet bijzonder. Maar voor sommige kinderen is op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend. Er is een groep kwetsbare kinderen in onze regio die door hun omstandigheden en thuissituatie niet op vakantie kunnen. En juist voor deze groep is zo’n weekje er even tussenuit zo belangrijk. Juist zij snakken naar wat ontspanning. Even een andere omgeving. Leuke dingen doen, genieten en gewoon even onbezorgd kind kunnen zijn. 
Daarom wordt er door vrijwilligers speciaal voor deze groep een kamp georganiseerd op Vlieland. Die vrijwilligers zijn allemaal werkzaam in de jeugdhulpverlening en weten als geen ander hoe ze met deze kwetsbare jongeren moeten omgaan. Daarmee geven zij deze kinderen de kans om een week lang mooie herinneringen te maken op het prachtige Vlieland.

Spelen op het wad, de vuurtoren bezoeken, speurtochten en avondspellen doen. Naar het dorp, zwemmen, een discofeestje, strandjutten en nog veel meer. 
Rugzakken nodig
De voorbereidingen voor het kamp is in volle gang. De groep begeleiders is druk bezig om van alles te regelen zodat straks niks aan het toeval wordt overgelaten en het echt genieten wordt.

Op Vlieland gaan de kinderen iedere dag op pad, lekker erop uit en dingen ondernemen. Hoe handig is het dan als ieder kind een eigen rugzak heeft waarin hij of zij zelf zijn eigen persoonlijke spulletjes kan meenemen? Een rugzak voor zijn eigen handdoek, wat te drinken en bijvoorbeeld zonnebrandcrème. Veel van deze kinderen hebben niet zo’n goede, stevige rugzak. Ze krijgen bijvoorbeeld vanuit huis een plastic tasje mee om hun spullen in te doen.
Daarom willen we er heel graag samen met jou één voor hen regelen. Zodat ze allemaal een mooie stoere rugzak hebben waar ze mee voor de dag kunnen komen!
Wat willen we regelen?
48 neutrale rugzakken (zowel voor meisje als jongen geschikt), voor ieder kind eentje. De leeftijd van de kinderen is van 6 t/m 12 jaar.

We hebben al we een bidon voor alle kinderen kunnen regelen, maar een rugzak helaas nog niet. Help jij mee om voor deze kinderen een rugzak te regelen? We zijn op zoek naar een neutrale en beetje stevige (vakantieproof) rugzak die wel tegen een stootje kan.
Als de rugzakken het kamp overleven, dan hebben de kinderen er ook nog wat aan als ze weer naar school gaan!
We hopen in de komende weken 48 rugzakken in te kunnen zamelen.
Help jij mee om deze kinderen een onbezorgd en onvergetelijk zomerkamp te geven? Laat je gegevens achter via het formulier hieronder.
UPDATE
Inmiddels hebben we heel veel reacties ontvangen. Echt super. Wij zijn nu druk bezig om al die mensen te bellen. Daarom kun je nu niet meer reageren. Wil je toch graag wat betekenen? Hou onze oproepen in de gaten (check de info hieronder) of pitch je eigen idee.

 

JIJ BENT IN ACTIE: Een extra steuntje
Bij de start van de Coronacrisis kwamen wij samen met onze vrienden in actie om kwetsbare kinderen en gezinnen te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen te regelen. Of een laptop om niet achter te raken met school. We hebben samen heel veel kunnen doen.
De komende tijd willen we blijven steunen met af en toe iets extra’s voor deze groep. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Abonneer je hier op onze IN ACTIE mailinglijst en ontvang onze nieuwe oproepen.

Help jij ons om kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag te steunen?

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN