Kom nu in actie voor een opvanghuis in Den Haag met 8 jongeren die heel hard beweging nodig hebben. Jij bent hard nodig!

Op een opvanglocatie in Den Haag zitten 8 jongeren die nu niet naar hun dagbesteding, school of werk kunnen gaan.
Ze proberen zoveel mogelijk binnen te blijven en de hulpverleners op de locatie doen hard hun best om er wat leuks van te maken. Maar dat is best lastig. Vooral omdat het heel goed zou zijn voor de jongeren om in beweging te komen.
Juist voor deze kwetsbare jongeren is beweging en afleiding nu heel belangrijk.

Al dat binnen zitten is natuurlijk niet bevorderlijk voor de stemming. Het wordt steeds lastiger om van de bank te komen en de spanningen lopen behoorlijk op.
De jongeren hebben zelf bedacht dat ze graag willen gaan skaten/skeeleren. Dan zijn ze even lekker buiten in beweging en kunnen ze ook afstand houden. Dat vinden we een topidee! Maar ze hebben geen rolschaatsen of skates. En die zijn nu ook nog eens superlastig te vinden.
Daarom vragen we jouw hulp! Heb jij nog skeelers of rolschaatsen liggen in een van deze maten?
Help deze 8 jongeren samen met jouw vrienden, familie, straat of werk.
Wat hebben we nodig?/ Wat zoeken we?
  • Rolschaaten, skates, skeelers in de maten 36 t/m 39. (wel in bruikbare staat natuurlijk šŸ˜‰
  • Beschermsets (knie, elleboog)
UPDATE
Voor nu hebben we genoeg reacties om deze jongeren even een heel groot hart onder de riem te steken. We gaan z.s.m. met iedereen die gereageerd heeft contact opnemen.
Er gaan meer oproepen aankomen. Wil je per mail op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze mailinglijstĀ via deze link.