Kom nu in actie voor 3 jongeren die overdag naar een noodopvang gaan. Jij bent hard nodig!

Na een aantal weken met elkaar in huis is iedereen moe en lopen de spanningen op. Voor drie jongens van 13 en 14 jaar is de situatie onhoudbaar geworden. Jeugdformaat biedt hen komende week met spoed een opvangplek aan met rust, aandacht en structuur.

Een plek waar ze kunnen spelen en huiswerk kunnen maken. Waar afleiding is en contact met leeftijdsgenoten. Kortom, een plek waar kinderen gewoon even kind kunnen zijn.

De locatie wordt gewoonlijk gebruikt voor kinderen tot vier jaar. Er is nog niets voor deze jongens behalve een ruimte met een tafel en stoelen. En er is een speelplein waar gevoetbald kan worden.

Omdat deze jongeren komende week met spoed hier geplaatst worden zijn we dringend op zoek naar speelgoed waar zij zich mee kunnen vermaken.

Help jij deze 3 jongeren samen met jouw vrienden, familie, straat of werk?

Wat hebben we nodig?/ Wat zoeken we?
De jongens zelf willen heel graag:
– Tijdschriften: Donald Duck, Suske en Wiske
– Een speaker om een telefoon op aan te sluiten voor muziek
– Experimenteer dozen/puzzels (500-1000 stukjes)
– Lego
– Voetbal/ Badminton/doeltjes
– Skeelers/skateboard
– Gezelschapsspellen: bijvoorbeeld Jenga, schaken/dammen/twister enz.
– Een zitzak o.i.d.

UPDATE We hebben zoveel mooie reacties binnen! Echt super! Voor nu hebben we genoeg reacties. We gaan z.s.m. met iedereen die gereageerd heeft contact opnemen.

Wil jij ook graag iets betekenen? Abonneer je dan op onze mailinglijstĀ via deze link. Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwe acties voor kwetsbare kinderen en jongeren.