Help je mee om jonge vluchtelingen in de regio Den Haag een onvergetelijk mooi suikerfeest te geven? Jij bent het verschil!
De ramadan is net als vorig jaar ook dit jaar anders door de coronacrisis. Voor jonge vluchtelingen is dit een extra moeilijke tijd om in Nederland te zijn. Zonder familie. Terwijl de moskeeën gesloten zijn vanwege de richtlijnen en samenzijn er ook niet in zit. Dat is natuurlijk best eenzaam. Hoe fijn is het dan niet om de ramadanperiode toch een beetje feestelijk af te sluiten?

Vorig jaar bedachten we daarom een actie om deze jongeren een mooi suikerfeest te bezorgen met een feestelijk pakket. En dat was zo’n succes… met zulke dankbare reacties van de jongeren! Daarom willen wij ook dit jaar samen met jou deze jongeren een hart onder de riem steken. Doe je mee?!

Adopteer een locatie en zorg voor een lekker pakket voor 1 van de 16 voorzieningen.

Wat hebben we nodig?
Het idee is om voor deze jongeren pakketjes te maken met snoep en ander lekker eten erin. In onze regio zijn 16 locaties van Jeugdformaat waar deze jongeren samen wonen, meestal met vier jongeren per locatie.
Jij kunt helpen door één locatie te voorzien van een feestelijk en lekker pakket. Je verzorgt (samen met je familie, vrienden, kennissen, collega’s) een pakket voor 4 jongeren per locatie.
Inhoud van het pakket
Bij het suikerfeest horen bijvoorbeeld zoete hapjes, snoepjes, koekjes en dadels en baklava. Maar misschien heb jij nog een heel goed ander idee voor in het pakket? Leuk! En… mooie kans ook natuurlijk om je bakkunsten in te zetten! 😉

Help jij mee om deze jongeren een onvergetelijk Suikerfeest te bezorgen? Vul het onderstaande formulier in!

UPDATE
Inmiddels hebben we voor alle locaties een donateur. Echt super. Daarom kun je nu niet meer reageren. Wil je toch graag wat betekenen? Hou onze oproepen in de gaten (check de info hieronder) of pitch je eigen idee.
JIJ BENT IN ACTIE: Een extra steuntje
Bij de start van de Coronacrisis kwamen wij samen met onze vrienden in actie om de kinderen en gezinnen in acute nood te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen te regelen. Of een laptop om niet achter te raken met school. We hebben samen heel veel kunnen doen.
De komende tijd willen we blijven steunen met af en toe iets extra’s voor deze groep. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Abonneer je hier op onze IN ACTIE mailinglijst en ontvang onze nieuwe oproepen.