Kom nu in actie voor een meisje in nood (17) in Den Haag. Jij bent hard nodig!

L. is een vechter en een doorzetter. Maar op dit moment heeft ze het echt even moeilijk.

L. heeft veel meegemaakt en woont nu op een opvanglocatie. Ze is op zoek naar een baantje omdat ze heel graag op zichzelf wil wonen. Maar nu een baan vinden lukt nog niet zo goed. Ze vindt het daardoor moeilijk om positief te blijven.

Door de coronacrisis is haar wereld nog kleiner geworden. Ze slaapt slecht en verveelt zich enorm nu ze de hele dag thuis is.

Toen we haar vroegen wat haar nu kan helpen of afleiding kan bieden begon ze meteen over tekenen. “Vroeger tekende ik echt veel. Ik kreeg ook altijd te horen dat ik dat heel goed kan.”

We willen met jouw hulp voor L. een mooi tekenpakket regelen. Zodat ze even haar zinnen kan verzetten en op kan pakken wat ze vroeger zo graag deed. Dat zou haar zelfvertrouwen zomaar eens een flinke boost kunnen geven.

Help jij dit meisje samen met jouw vrienden, familie, straat of werk?

Wat hebben we nodig?
Een tekenpakket met onder meer:
• Schetsblok
• Gum
• Schetspotloden
• Wit potloodUPDATE Wat een mooie reacties zitten er al in de inbox! Daar gaan we L. heel blij mee kunnen maken. Voor nu hebben we genoeg reacties. We gaan z.s.m. met iedereen die gereageerd heeft contact opnemen.

Wil jij ook graag iets betekenen? Abonneer je dan op onze mailinglijst via deze link. Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwe acties voor kwetsbare kinderen en jongeren.