Hoe gaaf is dit: Bubbeljungle geeft via Jij bent een compleet kinderfeestje en 100 vrijkaarten weg!! Lees snel verder en meld jouw kind aan voor een hele toffe dag in het speelparadijs!

Gratis verjaardagfeestje met 9 vriendjes
Vier je verjaardag met 9 vriendjes in Bubbeljungle! Ken jij een kind tussen de 4 en 10 jaar dat het verdient om een keer helemaal uit te pakken met zijn/haar verjaardagfeestje? Geef hem of haar snel op. De winnaar ontvangt voor 19 maart bericht.

AANMELDING IS GESLOTEN, we hebben inmiddels contact opgenomen met de blije winnaar :). Bedankt voor al jullie aanmeldingen!

100 vrijkaarten
Bubbeljungle stelt daarnaast 100 vrijkaarten beschikbaar voor de groep kwetsbare kinderen in onze regio. De kaarten zijn beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. OP = OP

DE KAARTEN ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR

Over Bubbeljungle
Al ruim 13 jaar is Bubbeljungle een begrip in de regio met activiteiten voor kinderen. Voor de kleintjes zijn er meerdere peuter- en dreumeshoeken met een rollerbaan, een ballenbad, een fietsparcours en een mega lego-hoek. Voor de oudere kids zijn er naast de gebruikelijke speeltoestellen zoals trampolines, klimtoestellen en de powertower, ook unieke attracties zoals de Pinquinrace en de Bubbelcars. Lees en bekijk meer op de website.

Locatie
Vlasbaan 7
2352 AH Leiderdorp (Google maps)

Parkeren rondom de Bubbeljungle is geheel gratis.

Jij bent geeft weg

Jij bent wil kwetsbare kinderen af en toe iets extra’s aanbieden. Daarom proberen we samen met onze vrienden leuke activiteiten te organiseren. Gratis en voor niks, speciaal voor jullie.

We krijgen er steeds meer vrienden bij die dit mogelijk maken! Check hier het aanbod en de activiteiten die we eerder al samen hebben georganiseerd.

Ontvang een melding

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe Jij bent geeft weg actie online is? Dat kan! Laat hier je mailadres achter.