VR4 Play geeft deze zomer een gratis uitje weg speciaal voor kwetsbare kinderen (6 personen / max. 2 volwassenen).

Beleef de VR-ervaring bij VR4play
Oog in oog met een dinosaurus… schuifel met trillende benen over een plankje op extreme hoogte… vlieg als een superheld boven grote steden… In virtual reality is alles mogelijk!
Ook voor de stoere en oudere kinderen. Wat dacht je van vechten met pijl en boog tegen orks en draken, overleven van zombies die het op jou hebben gemunt. Speel met en tegen elkaar of kijk met elkaar mee op grote schermen. Lees meer op de website.

Ken jij een kind dat zo’n tof VR uitje verdient? Geef hem/haar snel op via de onderstaande button en maak kans op een gratis uitje (voor een kind + 2 vriendjes/broers/zussen + 1 of 2 volwassenen).

LET OP: VR4Play is gelegen op industrieterrein Satijnbloem in Rotterdam-Ommoord en makkelijk te bereiken met de metro of bus.
AANMELDING IS GESLOTEN, WE NEMEN CONTACT OP MET DE WINNAAR!
JIJ BENT GEEFT WEG

Jij bent wil kwetsbare kinderen af en toe iets extra’s aanbieden. Daarom proberen we samen met onze vrienden leuke activiteiten te organiseren. Gratis en voor niks, speciaal voor jullie.

We krijgen er steeds meer vrienden bij die dit mogelijk maken! Check hier het aanbod en de activiteiten we al samen hebben georganiseerd.

Ook iets aanbieden? Laat hier je idee achter.