Woon jij in Den Haag en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen!
Ap is geboren en getogen in Den Haag. Hij is een echte strijder, wijs geworden op de straat.
Hij heeft voor zijn eigen toekomst gekozen, door te breken met negatieve vrienden. En hij wil graag een volgende stap zetten, met een eigen plekje, zodat hij kan leren om op eigen benen te staan.
Daarom zoeken wij voor Ap een kamer (te huur) met een beetje extra aandacht. Hij regelt zijn zaken het liefst zelf, maar een beetje steun hier en daar is heel fijn!

Vertrouwen
Ap vindt het best moeilijk om mensen snel te vertrouwen. Daarom vindt hij een klik erg belangrijk. Hij kan zich goed inleven in situaties en hij vindt respect voor elkaar een hele belangrijke waarde.
Ap is heel netjes en schoon en zoekt een verhuurder die dat ook is. Ap is een serieuze jongen, van wie je weinig last zult hebben. Hij zou het liefst wonen bij een (ouder) echtpaar of een vrouw.
Kattenmens
Ap doet de Vavo en wil volgend jaar een opleiding tot Agogisch medewerker gaan volgen.
Hij houdt van katten maar niet van honden. In zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen in de natuur, zwemmen en hij houdt van lekker eten.
Heb jij een kamer over voor Ap? Wil je meer weten? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.