Cloé wil heel graag stappen zetten naar helemaal zelfstandig wonen. Ze woont op dit moment op een fijne plek, bij iemand ie haar ook aandacht kan geven. Maar helaas kan ze daar niet blijven. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe kamer met aandacht. Gun jij Cloé een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij voor haar hét verschil maken.
Cloé is een lieve, sociale en hardwerkende dame. Ze houdt van sporten en ze wordt helemaal enthousiast van sales (verkopen). Op dit moment is ze dan ook hard aan het werk voor haar eindexamen van de opleiding MBO Retail. Ze is bovendien erg netjes, beleefd en georganiseerd (een ideale huurder, toch?) ;).
Om hulp vragen vindt Cloé nog weleens moeilijk. Ze wil vooral ook praktische dingen leren die handig zijn voor als je echt zelfstandig gaat wonen. Daar kan zij nog wel wat ondersteuning in gebruiken. Daarom zoekt Cloé een kamer bij iemand bij wie zij af en toe nog wat vragen kan stellen.
Het liefst bij een verhuurder die ook van een opgeruimd huis houdt. 🙂 Ze hoopt op een leuke kamer bij een bewoner met wie ze een klik heeft.

Heb jij een kamer over voor Cloé? Wil je meer weten? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.