Woon jij in de regio Den Haag en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Inaya woont sinds 5 jaar in Nederland. Ze woont al een tijdje in de vrouwenopvang en ze wil heel graag een plek vinden waar ze zich thuis mag voelen en waar ze zich kan terugtrekken.

Ze werkt als stagiaire in een kliniek en vanaf september start zij met een opleiding persoonlijke verzorging. Inaya is bijna altijd vrolijk. Ze houdt van gezelligheid, van hardlopen, boeken lezen en koken. Ze heeft een paar vriendinnen en een leuke vriend.
Ze zoekt een kamer (te huur) bij iemand die haar af en toe een steuntje kan geven. Bijvoorbeeld met haar administratie. Of door mee te kijken met haar schoolverslagen.
Help jij Inaya met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid?

 

Heb je zelf een ruimte/kamer te huur (liefst in Den Haag of vlak in de buurt)? Of is er iemand in jouw netwerk die haar kan helpen met een fijne plek? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.