UPDATE

Reageren voor Jamaya is niet meer mogelijk. Wil je toch graag iets meer weten over het bieden van een kamer met aandacht? Neem contact op en bekijk onze andere oproepen.
Woon jij in de regio Den Haag of Utrecht en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Jamaya (17 jaar) zoekt een kamer in de omgeving van Den Haag of de omgeving Utrecht voor de komende 8 maanden. Want dan wordt ze 18 en gaat ze samenwonen met haar broer.
Jamaya studeert economie. Ze is een sociale dame, maar alleen zijn vindt zij soms ook fijn. Jamaya is netjes, verzorgd en absoluut een hele leuke huisgenoot. Haar voorkeur gaat uit naar een verhuurder waar ze met haar lieve hondje Keesie mag wonen.
Kun jij voor een fijne plek voor Jamaya (en Keesie) zorgen?
Ze zoekt een kamer (te huur) bij iemand die haar af en toe een steuntje kan geven. Ze wil graag wat meer inzicht krijgen in wat er allemaal financieel bij komt kijken als je zelfstandig gaat wonen. Met belastingen, verzekeringen en huur. 
Help jij Jamaya met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid?
Heb je zelf een ruimte/kamer te huur (in omgeving Den Haag of Utrecht)? Of is er iemand in jouw netwerk die haar kan helpen met een fijne plek?

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.