Woon jij in de regio Den Haag en omgeving en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Door omstandigheden kan Jim niet langer bij zijn ouders wonen. Daarom zoekt hij een fijne kamer in Den Haag of omgeving.
Wie is Jim?
Jim is 21 jaar en is woonachtig in Den Haag. Hij is een zachtaardige jongen die goed kan relativeren en die zich goed kan inleven in anderen.
Hij is gek op dieren en in het bijzonder de honden van zijn ouders. Hij gaat met veel plezier naar school, daar volgt hij een MBO opleiding tot Facilitair Leidinggevende. Later ziet hij zichzelf in de financiële wereld werken, alles rondom crypto’s heeft zijn interesse. Tot die tijd werkt hij in het weekend bij een leerlooier. Daar houdt hij zich bezig met het wassen en verven van leer. Niet een typisch bijbaantje maar wel iets wat goed bij Jim past.
In zijn vrije tijd wandelt hij graag met de honden, sport hij regelmatig en kan hij goed ontspannen bij het kijken van een film of het spelen van een game.
Af en toe een gezellig gesprek
Het zou veel voor Jim beteken als hij een eigen plek heeft. Een kamer die als ‘thuis’ voelt. Waar hij zich kan ontwikkelen, zichzelf kan zijn en waar er iemand is voor af en toe een gezellig gesprek.

Help jij Jim met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid?

Heb je zelf een ruimte/kamer te huur (in omgeving Den Haag)? Of is er iemand in jouw netwerk die hem kan helpen met een fijne plek? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg. Jij bent hard nodig!
Lees hier meer over dit project.

Steun kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN