Woon jij in de regio Den Haag en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Kylie woont op dit moment in een pleeggezin. Maar daar kan ze door omstandigheden niet meer blijven. Kylie is ervan overtuigd dat ze nog zelfstandiger wordt als ze op eigen benen leert staan, met een beetje hulp erbij. Daarom is ze hard op zoek naar een kamer in de omgeving van Den Haag. Bij iemand die haar af en toe een beetje aandacht kan geven.
Wie is Kylie?
Kylie wordt binnenkort 19 jaar. Ze heeft al behoorlijk wat meegemaakt in haar jonge leven. Ondanks alles staat ze positief in het leven en geniet ze van de dingen om haar heen.
Kylie heeft een druk leven, ze zit op school, loopt stage in de zorg en in het weekend heeft ze een bijbaantje. Kylie is zelfstandig, vriendelijk en zachtaardig. Ze helpt graag anderen. Nu werkt ze in het weekend in de detailhandel, maar in de toekomst ziet ze zichzelf het liefst in de zorg of hulpverlening werken.

Help jij Kylie met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid?

Heb je zelf een ruimte/kamer te huur (in omgeving Den Haag)? Of is er iemand in jouw netwerk die hem kan helpen met een fijne plek? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg. Jij bent hard nodig!
Lees hier meer over dit project.

Steun kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN