Maya (18) zoekt een kamer met wat aandacht in Den Haag. Het liefst bij tram 6 in de buurt. Wel zo handig voor haar opleiding. Ze volgt op dit moment een vooropleiding op het MBO (voor servicemedewerker) zodat ze daarna de opleiding voor pedagogisch medewerker kan doen. Want dat is wat ze later wil worden. Daarnaast heeft ze een bijbaan in een speelgoedwinkel.
Maya is een echt mensen-mens. Ze vindt het fijn om te verzorgen en te kletsen. Ze houdt van dansen en muziek. Maar ze kan ook piekeren. Daarom zoekt ze een kamer met wat aandacht. Zodat ze soms even bij iemand terecht kan voor vragen of een peptalk. Maya is verloofd en op termijn wil ze met hem gaan samenwonen. Maar nu is ze nog te jong om alleen te wonen. Ze vindt het fijn om nog vragen te kunnen stellen of een kletspraatje te maken. Ze vindt een verzorgde en schone omgeving belangrijk.

Heb jij een kamer over voor Maya? Wil je meer weten? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren (in de gemeente Den Haag) aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.

Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.

Lees hier meer over dit project.