Woon jij in de regio Den Haag en omgeving en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Mila is 22 en komt uit Den Haag. Ze heeft behoorlijk wat meegemaakt in haar jeugd. Ze woont nu in een tijdelijke opvanglocatie en is hard op zoek naar een eigen plek.
Ondanks alles narigheid staat Mila positief in het leven en is het glas voor haar halfvol. Ze vindt het door haar verleden moeilijk om mensen volledig te vertrouwen. Toch vraagt ze graag om hulp en begint ze steeds meer vertrouwen te hebben in de mensen om haar heen. Voor Mila een enorme grote stap vooruit!
Natuur, muziek en koken
Vorig jaar heeft Mila met succes haar MBO opleiding afgerond en op dit moment is ze op zoek naar een baan als juridisch medewerker. Mila is dol op de natuur, ze kan uren wandelen en genieten van al het moois om haar heen. Daarnaast doet ze graag aan karate en kan ze helemaal opgaan in mooie muzieknummers op haar spotify-lijst. Ook kookt ze graag, zo is ze nu veel aan het leren over de Indiase keuken.
Hoe kun je Mila helpen?
Mila is op zoek naar een kamer waar ze haar thuis van kan maken. Mila is niet veeleisend. Veiligheid, goede communicatie en vertrouwen zijn voor haar belangrijke basis.

Ben jij of ken jij iemand die Mila een fijne plek kan bieden?

Heb je zelf een ruimte/kamer te huur (in omgeving Den Haag)? Of is er iemand in jouw netwerk die hem kan helpen met een fijne plek? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg. Jij bent hard nodig!
Lees hier meer over dit project.

Steun kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN