Woon jij in de regio Den Haag en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Rani is 20 jaar en komt uit Den Haag. Ze heeft al veel meegemaakt en op verschillende plekken gewoond. Nu woont ze op een opvanglocatie van Jeugdformaat. Ze wil heel graag een plek vinden waar ze zich verder kan ontwikkelen om nog zelfstandiger te worden.
Wie is Rani?
Rani besteedt veel tijd aan haar opleiding. Ze wil heel graag hulpverlener worden om later zelf andere jongeren te helpen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Rani een behulpzame, zorgzame, sociale en opgewekte jong vrouw is. Vrienden en familie zijn belangrijk voor haar Ze brengt graag tijd met ze door. Daarnaast kan ze enorm genieten van een goede film of een spannende serie op Netflix.
Rani zoekt een kamer + een beetje aandacht
Rani is verbaal sterk en ze laat niet zomaar over zich heen lopen. Maar op sociaal emotioneel gebied kan Rani nog wat ondersteuning gebruiken. Af en toe een gesprek met iemand die haar meer kan leren op gebied van koken of andere praktische zaken, zou zij ontzettend tof vinden! Ze hoopt dat ze een kamer kan vinden bij iemand die goede communicatie net als zij heel belangrijk vindt.

Help jij Rani met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid?

Heb je zelf een ruimte/kamer te huur (in omgeving Den Haag)? Of is er iemand in jouw netwerk die hem kan helpen met een fijne plek? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.