Woon jij in de regio Den Haag en heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kun jij een jongere uit de jeugdzorg helpen op weg naar zelfstandigheid!
Shurendy wil heel graag een eigen kamer, waar hij kan leren op op eigen benen te staan. De administratie bijhouden vindt hij soms nog best lastig. Daarom zoekt hij een verhuurder die hem af toe daarbij wil helpen. Hij is bereid om een wederdienst te doen in de vorm van een klusje of bijvoorbeeld door boodschappen te doen.

Shurendy’s roots liggen op de Antillen. Sinds 2 jaar woont hij in Nederland om een studie te volgen. Hij heeft een niveau 1 opleiding afgerond en gaat in september starten met een niveau 2 opleiding, of misschien zelfs hoger.
Hij is een serieuze jonge man die rustig en beleefd is. De Nederlandse taal begrijpt hij goed, het nederlands spreken vindt hij soms nog wel lastig. Shurendy werkt 40 uur in de week bij een productiebedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij het liefst voetballen. Hij wil dan ook graag weer bij een leuke club gaan spelen. 
Help jij Shurendy met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid? Wil je meer weten? Laat je gegevens achter via de button hieronder.

JA, IK WIL MEER WETEN

Wat is een ‘Kamer met aandacht’?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.