In de afgelopen weken deelden we onze eerste zes maatjesoproepen en wow…๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜€ we hebben voor al deze oproepen al een match, dankzij jullie! Daar hadden we natuurlijk stiekem op gehoopt. Maar dat het dan ook lukt. Dat we met jullie steun zรณ snel deze kinderen kunnen helpen, dat is ronduit fantastisch!
We worden er zo blij van omdat deze maatjes concreet verschil maken. Zij maken het bijvoorbeeld mogelijk dat L. (14) toch naar zijn therapie kan, dat X. (6) haar zwemdiploma kan halen en S. (8) zijn vriendjes kan blijven zien. Super toch!?

Eerste maatjes meet-up
De eerste 6 matches รฉn de eerste kilometers van onze REISMATEN zijn dus gemaakt. Vorige week hadden we een eerste bijeenkomst met de reismaten om onderling kennis te maken, te leren over trauma en hechting en om te ervaren waarom zij als maatje onmisbaar zijn. Als cadeautje voor onderweg kregen ze een goedgevulde rugzak, geregeld door รฉรฉn van onze partners. Kijk ze eens blij zijn! ๐Ÿ˜‰
Wat doe je als REISMAAT?
Als reismaat help je een kwetsbaar kind met het brengen en halen naar en van een activiteit. Wij kijken samen met hulpverleners welke kinderen een maatje nu extra goed kunnen gebruiken. Hun vraag zetten we om in een maatjesoproep. En met die maatjesoproep gaan we op zoek naar een geschikt maatje. Er is veel behoefte aan praktische ondersteuning. Juist die hulp kan vaak veel verschil maken. Voor een kind – omdat het iets belangrijks kan blijven doen – maar ook voor zijn of haar omgeving.

Ook iets betekenen als maatje?
We zijn nog op dit moment nog op zoek naar een Flex REISMAAT. Wil je graag helpen, maar dan liefst op oproepbasis? Dan is dit je kans!
En er komen meer oproepen aan. Abonneer je via de onderstaande button op onze aparte maillijst voor deze maatjesoproepen, dan ontvang je nieuwe oproepen in de mail.

HOU ME OP DE HOOGTE

De coronacrisis treft kwetsbare kinderen hard. Zij hebben extra steun nodig. Of een veilige plek waar ze (tijdelijk) kunnen wonen.Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de regio Den Haag die juist nu iets voor deze kinderen en jongeren willen doen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent hard nodig!