Hoe vaak?
1x per week
Duur?
±6 maanden
Welke dag?
Vrijdagmiddag
Van waar naar waar?
Van Zoetermeer naar Den Haag en terug
Word jij REISMAAT van J.?
J. is een negenjarige rustige jongen. Hij is iemand die niet snel op de voorgrond treed maar is wel erg sociaal. J. is net als veel andere negenjarige jongens dol op gamen.
J. woont van kleins af aan bij zijn oma in Zoetermeer. Hij heeft veel meegemaakt en daarom volgt hij therapie in Den Haag. Omdat oma geen auto heeft, brengt zij hem met alle liefde met het OV overal naar toe.
Maar bij deze therapie, die gericht is op ontspanning, is dat niet handig. Na een sessie is het niet wenselijk dat J. in een drukke tram stapt. Daarom zoeken wij iemand die J. en zijn oma kan helpen.

Wil jij J. één keer per week op vrijdagmiddag van Zoetermeer naar Den Haag brengen en weer terug?

Wie zoeken we?
– Jij bent 21 jaar of ouder
– Jij hebt een auto tot je beschikking
– Jij bent (kind-)vriendelijk, geduldig, stressbestendig, betrouwbaar en discreet
– Jij bent altijd stipt op tijd. Wel zo handig 😉
Als vrijwilliger van JIJ BENT kom je als Reismaat direct in contact met een kwetsbaar kind en met de opvoeders. Deze kinderen hebben vaak al veel meegemaakt en de opvoeders staan geregeld onder druk. Daarom zoeken we iemand die met beide benen op de grond staat en zijn een screening en training onderdeel van het proces. Zo kan je goed voorbereid samen op reis!
Wat kun jij van ons verwachten?
– Goede en professionele begeleiding.
– Een luisterend oor. Je kunt altijd bij iemand terecht om ervaringen uit te wisselen, tips te vragen of bij te praten.
Wat krijg je nog meer?
Heel veel karmapunten natuurlijk ;). Omdat je echt verschil maakt in het leven van een kwetsbaar kind.

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in!

Let op: Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de screening (eventuele kosten hiervoor. worden vergoed door Jeugdformaat).

UPDATE

We hebben een match voor J! Dus je kunt nu niet meer reageren op deze oproep. Maar er komen meer oproepen aan. Wil je onze nieuwe oproepen ontvangen per mail? Laat je gegevens hier achter, dan ontvang je een e-mail als er een nieuwe oproep is. Samen kunnen we deze kwetsbare groep een handje helpen!