Op 26 augustus organiseren we samen met de Rotaryclub Zoetermeer voor 14 jonge vluchtelingen in Zoetermeer een dagje uit naar Walibi. Dan doen we omdat juist deze kwetsbare jongeren af en toe een uitje verdienen.
De tickets, eten en drinken worden geregeld. Nu zoeken wij nog een oplossing voor het vervoer van 20 personen van en naar het pretpark.
Heb jij zelf een busrijbewijs, of ben je in het bezit van een bus of busjes. Ken je iemand die kan helpen? Oftwel… denk mee en help om deze gasten een mooie dag te bezorgen! Je verdient daarmee natuurlijk een sloot aan karmapunten 😉.

Wie en wat zoeken we?
We zijn op zoek naar een chauffeur en een bus (of meerdere busjes) die op zaterdag 26 augustus 14 jongeren en hun 6 begeleiders kan vervoeren van en naar Walibi in Biddinghuizen.
Wanneer en waar
Op maandag 26 augustus verzamelen om 9 uur in Zoetermeer en wegrijden om 9.15 richting Walibi. Om 19.30 uur weer terug naar Zoetermeer.
Kun je helpen? Neem contact op!
Laat van je horen via dit formulier. Dan neemt onze collega Sheggy contact met je op!

Kinderen hebben het recht om veilig op te groeien. Helaas is dat niet voor alle kinderen zo vanzelfsprekend. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de regio Den Haag die iets voor deze kinderen en jongeren willen doen. Het mooie is, iedereen kan wat doen. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!