Doe ook mee als bedrijf of organisatie!

JIJBENT is een beweging die hulp biedt aan kwetsbare kinderen in de regio Den Haag. We maken het verschil door concrete hulp te bieden aan kinderen in de buurt. Dat kan voor een keertje, voor af en toe of voor vaker. We zijn op zoek naar bedrijven en organisaties die als sponsor of partner onze projecten willen ondersteunen en onze campagne onder de aandacht willen brengen. Bijvoorbeeld door een donatie of een mooie actie. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder. Heb je een ander idee? Laat het ons weten! Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Steun één van deze projecten!

  • Pitch je eigen idee

    Zelf een idee om te helpen? Wij komen graag met je in contact! Heb je bijvoorbeeld een ruimte of dienst die je kunt faciliteren? Leuk. Probeer alleen wel een beetje rekening te houden met de praktische uitvoerbaarheid van je idee. Als je twijfelt over de uitvoerbaarheid van je idee, laat het ons weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

    VERTEL ONS MEER

Jij bent al een vriend

"Dat ik duidelijk kan zien wat voor impact je kan hebben op het leven van een kind maakt 'JIJBENT' voor mij zo bijzonder."

Amber, Teleperformance

Jacqueline Leget

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP