Door de coronacrisis kunnen sommige kinderen niet meer thuis wonen. Wij zijn hard op zoek naar 10 nieuwe pleegouders die deze kinderen een veilige plek willen bieden. Jij bent hard nodig! 

De coronacrisis treft kwetsbare kinderen extra hard. Voor kinderen in gespannen thuissituaties was en is het een flinke uitdaging om dag en nacht thuis met elkaar door te brengen. Niet achter elke voordeur is het even gezellig. Met spanningen en stress die oplopen en escaleren tot ruzies of erger.
Wanneer de problemen in de thuissituatie te hoog oplopen, dan kan het zijn dat een kind van het een op het andere moment niet meer thuis kan wonen.
Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Maar het komt helaas wel voor dat de situatie zo onveilig is dat er met spoed wordt gezocht naar een tijdelijke andere plek. Die crisisplekken zijn heel belangrijk, maar er zijn er helaas nog veel te weinig. Daarom zijn we hard op zoek naar meer plekken.
Een veilige plek voor Jacky
Margeet en Jelle boden zo’n veilige plek aan Jacky. In de onderstaande video (7 min) vertellen ze, samen met de moeder van Jacky, over hoe ze dat hebben ervaren.

Wil je meer weten over het bieden van een crisisplek? Laat je gegevens achter via de button hieronder en ontvang vrijblijvend meer info per mail. Jij bent hard nodig!

ONTVANG MEER INFORMATIE

De coronacrisis treft kwetsbare kinderen hard. Zij hebben extra steun nodig. Of een veilige plek waar ze (tijdelijk) kunnen wonen.Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de regio Den Haag die juist nu iets voor deze kinderen en jongeren willen doen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent hard nodig!