De tweeling Lily en Vernon (12 jaar) woont in een groot gezin. Om hun alleenstaande moeder te ontlasten in de zorg voor haar kinderen, zoekt pleegzorgorganisatie Jeugdformaat twee pleeggezinnen waar zij eens per 3 weken een weekend mogen logeren.

Twee pleeggezinnen gezocht in regio Den Haag

Lily en Vernon hebben behoefte aan 1-op-1 aandacht. Daarom gaat onze voorkeur uit naar twee verschillende pleeggezinnen, bestaande uit twee opvoeders en zonder andere kinderen.
Lily is een vrolijk, levendig, zorgzaam meisje. Ze houdt van dansen, muziek, knutselen, tekenen. Ze gaat graag naar de speeltuin of helpt met koken en boodschappen doen. Ze vindt het leuk om koekjes te bakken en ze gaat graag naar school.
Vernon is een lieve, rustige, ingetogen, zelfverzekerde jongen. Hij is sociaal en heeft vriendjes waar hij leuk mee speelt en hij kan met iedereen goed overweg. Hij houdt van computeren, filmpjes kijken, spelletjes spelen op de telefoon, buiten spelen, lezen en fietsen.

Wil je meer weten?

Ga vrijblijvend met onze collega’s in gesprek. Neem contact op via het onderstaande formulier.
Wil je wat meer lezen over opvang van een kind in het weekend? Laat hier je gegevens achter en ontvang meer informatie per e-mail.
LET OP: Lily en Vernon zijn fictieve namen. Een screening is onderdeel van het proces om pleegouder te worden.