Goed voorbeeld doet volgen! En jij kunt als onze supporter heel veel betekenen voor een kind. Met jouw vriendengroep, teamgenoten of collega’s kunnen we een hele nieuwe groep mensen bereiken. En hoe meer mensen we bereiken, hoe meer kinderen er uiteindelijk geholpen kunnen worden.

Doneer je hek

Ken jij een hek? Gewoon zo’n doodnormaal hek. Maar wel eentje waar veel mensen langslopen. Denk aan het hek van jouw sportvereniging of misschien op de school van jouw kinderen?
Vraag dan snel of we dat hek mogen lenen! Nee, geen zorgen, we laten het hek gewoon staan. We willen er alleen een spandoek ophangen. Want iedereen die langs dat hek loopt kan misschien wel een plekje over hebben om een kind voor korte of lange tijd op te vangen.
Regel jij het hek? Regelen wij een spandoek!

MAAK VAN JE HEK EEN GOEDE DAAD

Steun met een donatie

Jouw donatie maakt verschil
• je zorgt dat kwetsbare kinderen af en toe wat leuks kunnen doen
• dankzij jou kunnen kinderen onbezorgd meedoen aan een sport
• je financiert daar waar het het hardst nodig is
• met jouw hulp kunnen deze kinderen weer even kind zijn

STEUN DIRECT

Deel jouw talent of beroep

De kansen en mogelijkheden van kwetsbare kinderen om de wereld te ontdekken zijn vaak kleiner. Terwijl het voor hun ontwikkeling en toekomst juist zo belangrijk is dat zij hun eigen talenten ontwikkelen en hun kansen vergroten. Dat ze hun grenzen verleggen, hun netwerk vergroten en zo meer zelfvertrouwen opbouwen.
Wat wil ik later worden? Wat zijn de mogelijkheden? Door jouw beroep of talent te delen geef je deze kinderen een kans om nieuwe dingen te leren en ervaren. Kansen die zij misschien normaal niet krijgen. Help jij mee de wereld van een kind een stukje groter te maken?

MELD JE HIER AAN

Organiseer een pleegzorg filmavond

Op jouw club of onder jouw collega’s zitten vast hele leuke pleeggezinnen. Jij kunt ons helpen om die te bereiken.  Organiseer samen met ons een filmavond met een toffe film over pleegzorg. Films als ‘Summer 1993’ en ‘The Florida project’ zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen over kinderen die in pleegzorg terecht komen. Verhalen die niemand koud laten en die eigenlijk iedereen zou moeten zien. Lukt het jou om een groep mensen bij elkaar te krijgen? Dan hebben wij een inspirerend verhaal over pleegzorg! En nemen nog wat lekkers mee ook. Een win-win situatie noemen we dat!

IK WIL MEER WETEN

  • Pitch je eigen idee

    Wil je iets anders doen om te helpen? Kom maar op! Wij denken heel graag met je mee.

    VERTEL ONS MEER