Wie heeft er een mooie plek voor één van deze kwetsbare jongeren?
Kylie (18), Rani (20), Zoë (21). Mila (22), Jim (21) en Cloë (19) zijn hard op zoek naar een kamer met aandacht in de regio Den Haag. Help jij hen met een tussenstap op weg naar zelfstandigheid?

Op jezelf gaan wonen is een grote stap. Het is fijn als je soms terug kan vallen op je ouders of vrienden. Maar wat als je geen sociaal netwerk hebt? Wij zoeken mensen die woonruimte willen verhuren, maar ook een steuntje in de rug bieden waar nodig. Kortom, een kamer mét aandacht om een jongere op weg te helpen naar een zelfstandig leven. 
Kylie helpt graag anderen, ze wil later dan ook graag in de zorg werken en hulpverlener worden. Ze woont op dit moment in een pleeggezin. Maar daar kan ze door omstandigheden niet meer blijven. Ze is ervan overtuigd dat ze nog zelfstandiger wordt als ze op eigen benen leert staan, met een beetje hulp erbij.  Lees meer over Kylie.
Rani heeft al veel op verschillende plekken gewoond. Ze wil heel graag een plek vinden waar ze zich verder kan ontwikkelen om nog zelfstandiger te worden. Af en toe een gesprek met iemand die haar meer kan leren op gebied van koken of andere praktische zaken, zou zij ontzettend tof vinden! Lees meer over Rani.

Zoë is op zoek naar een plek waar zij met haar hondje Bowdy kan wonen. Ze woont nu op een tijdelijk adres, waar ze niet kan blijven. Ze wil haar leven weer goed oppakken en daarbij hoort een fijne woonplek. Zoë is best zelfstandig, maar ze vindt het vooral gewoon heel fijn om iemand in de buurt te hebben aan wie ze vragen kan stellen of een praatje mee maken. Lees meer over Zoë.

Mila heeft behoorlijk wat meegemaakt in haar jeugd. Ondanks alles narigheid staat ze positief in het leven en is het glas voor haar halfvol. Ze is dol op de natuur, ze kan uren wandelen en genieten van al het moois om haar heen of helemaal opgaan in de muziek op haar spotify-lijst. Ze woont nu in een tijdelijke opvanglocatie en is hard op zoek naar een eigen plek. Lees meer over Mila.

Jim is een zachtaardige jongen die goed kan relativeren en die zich goed kan inleven in anderen. Door omstandigheden kan hij niet langer bij zijn ouders wonen. Daarom zoekt hij een fijne kamer in Den Haag of omgeving. Lees meer over Jim.

Cloé is een lieve, sociale en hardwerkende dame. Om hulp vragen vindt Cloé nog weleens moeilijk. Ze wil vooral ook praktische dingen leren die handig zijn voor als je echt zelfstandig gaat wonen. Daarom zoekt ze een kamer bij iemand bij wie zij af en toe nog wat vragen kan stellen. Lees meer over Cloé.

Meer weten?

Neem contact op of meld je aan voor een online informatieavond (bijvoorbeeld op 10 maart a.s.).

Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Lees hier meer over dit project.

Steun kwetsbare kinderen in de Regio Den Haag

Wie je ook bent. Of je nu veel of weinig tijd hebt. Iedereen kan iets voor deze kinderen betekenen. Van een klein tot een groot gebaar. Jij bent onmisbaar!

BEKIJK HOE JIJ KUNT HELPEN