We hebben in de afgelopen weken samen al meer dan 50 jongeren razendsnel online gekregen met gedoneerde laptops. Wow. Helemaal te gek! Onze missie – een snelle en duurzame oplossing voor deze jongeren in nood – is dankzij jullie helemaal geslaagd.
Voor ons is nu het moment aangebroken om te stoppen met deze actie. Er zijn mede door de hulp van bedrijven meer laptops beschikbaar gekomen voor kwetsbare jongeren en kinderen. Voorlopig kunnen we hen dus helpen.
Met superveel dank aan alle donateurs voor hun laptops!
En natuurlijk ook aan onze ICT-helden Michael, Bart, Sverre en Erik. Zij zorgden er voor dat alle laptops helemaal werden nagekeken, leeggehaald en klaargemaakt voor een nieuwe eigenaar: een kind of jongere in nood.

Onze kwetsbare jongeren keken hun ogen uit, konden het vaak echt niet geloven en zijn stuk voor stuk super blij met hun nieuwe laptop.
In coronatijden zijn deze middelen onmisbaar. Voor online onderwijs, contact en hulpverlening. Samen hebben we 49 jongeren in nood online gekregen. En nog op een duurzame manier ook. Dankzij jullie mogelijk gemaakt! 🙌

Natuurlijk blijven wij ons de komende tijd inzetten voor kwetsbare kinderen met nieuwe acties. Want juist de komende tijd is dat ook heel hard nodig.
Wil je op de hoogte blijven van wat jij kunt doen?
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.