We hebben verdrietig nieuws :(.
JIJ BENT stopt.
Echt? Ja echt!
Jeugdformaat is helaas genoodzaakt te focussen op haar kerntaken in de hulpverlening en ziet geen ruimte meer om te investeren in JIJ BENT. Daarmee komt er een einde aan dit initiatief.

Dat is best een harde klap, want wij geloven als geen ander in de toegevoegde waarde van JIJ BENT. Maar we kijken ook terug op zoveel moois. Op alles wat we hebben kunnen betekenen. Dankzij jouw support!

In de afgelopen drie jaar waren we vaak sprakeloos. Door jullie inzet, jullie ongelofelijk lieve reacties. Alle aandacht en tijd die jullie hebben gegeven. Onbetaalbaar. Hartverwarmend.

In drie jaar tijd hebben we voor 7000 kinderen een verschil gemaakt.

Zo koppelden we een maatje aan een heel kwetsbaar meisje, waarbij het maatje inmiddels pleegouder van dit meisje is geworden.

We regelden een naaimachine en stoffen voor een couturier van de toekomst en we startten een noodactie tijdens de coronacrisis om boodschappen, quarantainepakketten en laptops te regelen voor kinderen die in nood kwamen.

We hebben zoveel kunnen doen… allemaal dankzij jullie!

We zijn dan ook super dankbaar dat wij samen met jou op deze manier verschil mochten maken in het leven van deze kinderen. Dat we konden bijdragen aan de toekomstkansen van deze kwetsbare groep.

En dat blijft onze persoonlijke missie, ook in de toekomst, in een andere vorm. Dus hou ons in de gaten. Voor nu zeggen we gedag en zeggen we nog één keer…

..DANK-JE-WEL!!

🙏🙏🙏🙏

JIJ BENT goud waard!


Frank van WijngaardenJacqueline LegetJolanda Slot en Madeleine van Kampen
Team JIJ BENT

P.S. Vind je het fijn om nog even contact te hebben? We zijn de komende weken nog bereikbaar via mail of telefoon.