Onze kerstoproep bleef niet onopgemerkt. Dankzij jullie ๐Ÿ‘ kunnen 31 jongeren die verblijven op een logeerhuis van Jeugdformaat toch thuis kerst vieren met hun eigen gezin. Normaal gesproken is het voor deze gezinnen niet haalbaar om iets te doen voor de kerst omdat zij het financieel niet breed hebben. Maar dankzij de boodschappen en donaties van 32 vrienden ๐Ÿ’ช wordt het dit jaar niet alleen voor deze jongeren maar voor hun hele gezin een bijzondere kerst!

Tassen en kratten vol met boodschappen worden klaargemaakt en langs gebracht, van afbakbroodjes tot verse jus en van (choco)melk tot aan allemaal lekkere dingen. Daarmee wordt deze kerst voor maar liefst 126(!) gezinsleden ๐Ÿคฉ een hele speciale kerst ๐ŸŽ„om niet meer te vergeten.
DANK ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ aan al die mensen die ons het vertrouwen geven dat hun bijdrage bij JIJ BENT in goede handen is waardoor deze kwetsbare jongeren zonder zorgen en met veel lekker eten thuis met hun familie kerst kunnen vieren. ๐Ÿฅฐ
Wij wensen iedereen een hele fijne kerst! ย ๐ŸŽ„๐ŸŽ„๐ŸŽ„

Ook iets doen?

De komende tijd blijven we kwetsbare jongeren en gezinnen steunen met af en toe iets extraโ€™s. Wil je helpen? Abonneer je op onze IN ACTIE mailinglijstย en ontvang onze nieuwe IN ACTIE oproepen. Je kunt natuurlijk ook altijdย helpen met een directe donatie.ย ย 100% van deze donaties gaat direct naar deze kwetsbare jongeren en kinderen.