We starten dit nieuwe jaar met een mooi nieuwtje. Iets waar wij heel blij van worden en hopelijk jij ook. We hebben namelijk weer een nieuwe manier waarop jij iets voor een kwetsbare jongere in onze regio kunt betekenen! We gaan samen met onze nieuwe partner Kamers met Aandacht op zoek naar kamers voor kwetsbare jongeren die op eigen benen willen staan, maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen.
We starten in Den Haag, heel concreet met een oproep voor Maya (18) (je leest ‘m hieronder) en we hopen natuurlijk dat meer gemeenten in onze regio gaan volgen. Want hoe mooi is het als jij met jouw kamer een kwetsbare jongere kunt helpen bij zijn laatste stap naar zelfstandigheid?!
Nieuwsgierig? Lees hieronder meer en.. spread the word!

Heb jij een kamer (met aandacht) te huur?

Voor een jongere is de eerste keer op jezelf wonen best spannend. Weet jij dat moment nog? Grote kans dat je toen hulp kreeg van je ouders, familie of vrienden. En dat – als het even tegen zat – je op hen kon terugvallen. Maar wat als je geen sociaal vangnet hebt? Voor deze groep kwetsbare jongeren is een ‘kamer met aandacht’ de oplossing!
Samen met onze partner ‘Kamers met Aandacht’ zoeken we mensen die een kamer willen verhuren (in de gemeente Den Haag) aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen wil staan, maar nog niet geheel zelfstandig kan wonen.
Gun jij zo’n jongere een goede start met een beetje aandacht? En heb jij thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Dan kun jij hét verschil maken voor een jongere uit de jeugdzorg.
Je leest meer op deze pagina.

Maya (18) zoekt een kamer met wat aandacht in Den Haag. Het liefst bij tram 6 in de buurt. Maya is een echt mensen-mens. Ze vindt het fijn om te verzorgen en te kletsen. Ze houdt van dansen en muziek. Maar ze kan ook piekeren. Daarom zoekt ze een kamer met wat aandacht. Zodat ze soms even bij iemand terecht kan voor vragen of een peptalk.

LEES MEER OVER MAYA