De coronacrisis treft kwetsbare kinderen en gezinnen extra hard. Zij hebben de komende tijd meer steun nodig. Sommige kinderen kunnen ook niet meer thuis blijven wonen.
Wij nemen je in onze webinar op 27 mei mee in wat deze crisis voor hen betekent en hoe we kunnen helpen. 

Voor kinderen bij wie het thuis al niet goed ging waren de afgelopen weken extra zwaar. De veilige haven van school of sport viel weg. Daar waar juist die volwassene is die positieve aandacht voor ze heeft.
Het contact met een flink aantal van deze kinderen ging verloren. Achter de voordeur kan er nu veel meer spelen dan we weten.
Nu de maatregelen gaan versoepelen wordt dan ook een grotere vraag voor ondersteuning verwacht en zijn er kinderen die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen.
Webinar
Op woensdagavond 27 mei geven we een korte webinar (45 min) waarin we je meenemen in de wereld van deze kinderen.
We nemen je mee in hoe belangrijk een maatje of een pleegouder de komende voor hen kan zijn. En we gaan het hebben over hoe we samen deze kwetsbare groep de komende tijd kunnen helpen.
Ben je benieuwd naar de verhalen achter de voordeur? En wil je weten hoe jij verschil kunt maken? Schrijf je in voor de webinar via de button hieronder.

 

JIJ BENT is een initiatief van Jeugdformaat. We zijn een beweging die hulp biedt aan kwetsbare kinderen en jongeren in Zuid-Holland. Wie je ook bent. Iedereen kan iets doen!