Kwetsbare kinderen en jongeren worden het hardst geraakt door de coronamaatregelen. Dat is een van de conclusies van de Werkgroep Sociale Impact onder voorzitterschap van Femke Halsema. En ook Unicef maakt zich grote zorgen over kinderen in kwetsbare gezinnen. Kinderen die al in de problemen zaten, komen nog meer in de knel.
Precies daarom willen wij hen de komende tijd extra blijven steunen. Samen met jou.

We starten deze week bijvoorbeeld met maatjesoproepen (de eerste 3 staan online!), maar er zijn natuurlijk meer manieren hoe je de komende tijd kunt helpen. Wil je weten welke steun nu het hardst nodig is?

BEKIJK HOE JIJ NU KUNT HELPEN

Team JIJ BENT
Frank, Jacqueline, Jolanda, Madeleine
P.S. Onze eerste webinar ging ook over de coronacrisis en de gevolgen voor kwetsbare kinderen. Gemist? Kijk ‘m terug via deze link.

SPREAD THE WORD
Goed voorbeeld doet volgen! En jij kunt als onze supporter heel veel betekenen voor een kind. Met jouw vriendengroep, teamgenoten of collega’s kunnen we een hele nieuwe groep mensen bereiken. En hoe meer mensen we bereiken, hoe meer kinderen er uiteindelijk geholpen kunnen worden.

Jij bent is een initiatief van Jeugdformaat. We zijn een beweging die hulp biedt aan kwetsbare kinderen en jongeren in Zuid-Holland. Wie je ook bent. Iedereen kan iets doen!